چاپ کردن این صفحه

دوره کاربردی جیره نویسی و تولید جیره ارزان

این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

       یک پرورش دهنده موفق باید با نیازهای غذایی پرنده ای که پرورش میده باخبر باشه تا جلوی مشکلات احتمالی ناشی از بالانس نبودن            جیره رو بگیره.

     همچنین اگه قصد استفاده از پسماندها و سبزیجات جهت کاهش هزینه دان رو دارید باید اصول استفاده و میزان استفاده استاندارد از         این پسماندها و سبزیجات رو داشته باشین.چرا که استفاده از پسماندها و تفاله ها و سبزیجات نیاز به دانستن دو نکته دارد:

       فرآیند استفاده از پسماند و حداکثر میزان استفاده از هر پسماند.

 

    در دوره جیره نویسی و تولید جیره ارزان ، با تمام نکات جیره نویسی و تولید جیره ارزان و بیماری طیور آشنا میشین.

    

       سرفصل های دوره آموزشی جیره نویسی :   

 آشنایی با خوراک ها و انواع غذاهایی که میتوان در تغذیه مرغ بومی استفاده کرد. 

 

 آنالیز خوراک ها ( شامل چه مواد مغذی هستند . نحوه اندازه گیری مواد مغذی خوراک ها . نحوه  گزارش آنالیز خوراک ها و آشنایی با ارگان هایی که آنالیز خوراکها را بصورت آماده معرفی میکنند.)

 

 در چه سطوحی میتوان از این ها استفاده کرد. و مواد ضد مغذی شون چه چیزهایی هست. (درصد مواد مغذی موجود در هر خوراک در سطوح مورد استفاده برای مرغ گوشتی  و تخمگذار.)

 

 جیره نویسی مرغ گوشتی و جیره نویسی مرغ تخمگذار 

 

 آشنایی با بیماری طیور

 

تاریخ برگزاری دوره بعدی : جمعه 29 فروردین ماه 1399

مکان برگزاری:  مرکز تحقیقات سازمان جهاد استان همدان

هزینه دوره  با اقامت: 380 هزار تومان (خدمات شامل: اقامت ، صبحانه ، ناهار و شام و اعطای گواهی  از طرف جهاد)

هزینه دوره بدون اقامت : 350 هزار تومان (خدمات شامل: نهار، دو میان وعده و اعطای گواهی از طرف جهاد)

 

نمونه مدرک های دوره:

 

 

 

گواهی کارگاه آموزشی

 

 جهت ثبت نام در دوره آموزشی جیره نویسی با شماره های زیر تماس بگیرید:

 

09118928921 09114861623 09118928920

  در ادامه مطلب این فیلم رو حتما ببینید: اهمیت داشتن علم جیره نویسی و خطرات ندانستن آن

 برای اطلاع از جدیدترین مطالب آموزشی اینجا کلیک کنید

 


  نظرات برخی شرکت کنندگان عزیز

 

منبع : minisalon.ir  (استفاده از این مطلب با ذکر منبع مانعی نداره)

خواندن 13404 دفعه آخرین ویرایش در یکشنبه, 04 اسفند 1398 ساعت 14:30