ثبت نام دوره عملی جوجه کشی حرفه ای

خوب است بدانید:

:: یکی از اصلیترین علت های هچ (جوجه درآوری) پایین دستگاههای جوجه کشی ، کاربری ضعیف شخص جوجه کش است.

:: دستگاههای جوجه کشی که بصورت تجاری تولید میشوند گزینه مناسبی جهت جوجه کشی حرفه ای نیستند.

:: یکی از مهمترین مراحل تولید جوجه با وزن بالا و کیفیت خوب ، رعایت نکات ریز جوجه کشی است که بعنوان فوت های کوزه گری بوده و کسی در اختیار شما قرار نمی دهد.

:: برای اینکه جوجه کشی موفقی داشته باشید باید نقاط ضعف و قوت دستگاهها را بدانید تا در صورت لزوم متناسب با نیاز خود تغییراتی در دستگاه ایجاد کنید.

 

قبل از شروع به جوجه کشی، اطلاعات خود را در مورد کاربری حرفه ای جوجه کشی و رفع مشکلات دستگاههای جوجه کشی بالا ببرید.

ندانستن همین نکات ساده منجر به هچ پایین میشه که هزینه قابل توجهی به شما تحمیل میکنه.

 

 جهت ثبت نام در دوره جوجه کشی حرفه ای با شماره 01152211494 تماس حاصل فرمایید.

 

 

تاریخ برگزاری دوره: آذرماه 96

مکان برگزاری: مرکز تحقیقات سازمان جهاد استان همدان

هزینه دوره: 220 هزار تومان

خدمات رایگان: اقامت ، صبحانه ، ناهار و شام

در پایان دوره ، گواهی پایان دوره از طرف جهاد صادر میگردد.

GOTO_TOP

 

راه های ارتباطی با ما:

     شماره مشاوره:   ۰۹۱۱۸۹۲۸۹۲۰  (پاسخگویی مشاوره فقط در ساعات 11 الی 13 هر روز (بجز ایام تعطیل) به علت کمبود زمان کافی)

 

    شماره ثبت سفارش و ثبت نام در دوره آموزشی: 01152211494  و  01152257055 (پاسخگویی 9 الی 14)

 

      ایمیل:     info@minisalon.ir         تلگرام:    ۰۹۱۱۸۹۲۸۹۲۰

 

 

آدرس:

  آدرس دفتر مشاوره :   مازندران - چالوس - بلوار امام رضا - جنب ترمینال شهسوار - ساختمان دریا (فقط با هماهنگی قبلی) 

 

 آدرس مزرعه تحویل جوجه و  نیمچه مرغ: تهران ، همدان و لرستان

 

آدرس دفتر کارگاه تولید تجهیزات مرغداری: مازندران ، بابل، جاده قدیم آمل به بابل ، خشرودپی (فقط با هماهنگی قبلی)