ثبت نام دوره عملی جوجه کشی حرفه ای

خوب است بدانید:

:: یکی از اصلیترین علت های هچ (جوجه درآوری) پایین دستگاههای جوجه کشی ، کاربری ضعیف شخص جوجه کش است.

:: دستگاههای جوجه کشی که بصورت تجاری تولید میشوند گزینه مناسبی جهت جوجه کشی حرفه ای نیستند.

:: یکی از مهمترین مراحل تولید جوجه با وزن بالا و کیفیت خوب ، رعایت نکات ریز جوجه کشی است که بعنوان فوت های کوزه گری بوده و کسی در اختیار شما قرار نمی دهد.

:: برای اینکه جوجه کشی موفقی داشته باشید باید نقاط ضعف و قوت دستگاهها را بدانید تا در صورت لزوم متناسب با نیاز خود تغییراتی در دستگاه ایجاد کنید.

 

قبل از شروع به جوجه کشی، اطلاعات خود را در مورد کاربری حرفه ای جوجه کشی و رفع مشکلات دستگاههای جوجه کشی بالا ببرید.

ندانستن همین نکات ساده منجر به هچ پایین میشه که هزینه قابل توجهی به شما تحمیل میکنه.

 

 جهت ثبت نام در دوره جوجه کشی حرفه ای با شماره 01152211494 تماس حاصل فرمایید.

 

 

تاریخ برگزاری دوره: 25 شهریور 96

مکان برگزاری: مرکز تحقیقات سازمان جهاد استان همدان

هزینه دوره: 220 هزار تومان

خدمات رایگان: اقامت ، صبحانه ، ناهار و شام

در پایان دوره ، گواهی پایان دوره از طرف جهاد صادر میگردد.

GOTO_TOP