» رنگ زرده تخم مرغ و راههای بهبود آن

رنگ زرده تخم مرغ و راههای بهبود آن

 

با نگاهی به زرده تخم مرغها متوجه تفاوت رنگ زرده تخم مرغ شده و غالب مردم تمایل به رنگهای طلایی و پررنگ دارند.

از اینرو حتی در زمان فروش تخم مرغ هم رنگ زرده از جمله ملاکهای تاثیرگذار در قیمت تخم مرغ میباشد.حتی اگر تخم مرغ محلی هم زرده کمرنگی داشته باشد برخی دیگر آنرا محلی ندانسته و حاضر به پرداخت بهای بالا نمیباشند.

اما براستی تفاوت این رنگها به چه علت است و آیا اصلا اهمیتی دارد؟

 رنگ زرده بعلت وجود رنگیزه هایی مانند گزانتوفیل میباشد که از طریق خوراک مصرفی جذب و در نهایت در زرده تخم مرغ ذخیره میگردد.

حال شما میتوانید با افزودن مواد حاوی گزانتوفیل به جیره مرغ رنگ زرده را کنترل و به رنگ دلخواه خود درآورید.

ذرت، گلوتن ذرت و پودر یونجه دارای سطح گزانتوفیل بالاتری نسبت به سایر اقلام مواد خوراکی جیره دارند.

 نوع منبع چربی در میزان رنگ زرده هم موثر است بطوریکه چربی‌‌ها حاوی اسید‌‌های چرب اشباع (روغن جامد یا پیه) نسبت به اسیدهای چرب غیراشباع (روغن آفتابگردان) زرده‌‌های پررنگ تری ایجاد می‌‌نمایند.

 

{jcomments on}

GOTO_TOP