» آیا همه در پرورش موفق میشوند؟

 

یک سوال اساسی که مطرح است اینست که چه کسانی در پرورش موفق هستند و در کل پرورش مرغ بومی به چه کسانی پیشنهاد میشود؟

قبل از شروع پرورش باید چند نکته را در نظر بگیریم و با در نظر گرفتن این موارد اقدام به شروع پرورش کنیم.

 

1-مدیر خوبی باشیم

تنها افرادی در زمینه پرورش موفق میشوند که برای اینکار زمان کافی را بگذارند و قواعد مدیریت پرورش را بیاموزند و به نحو احسن پیاده کنند.

چه بسا افرادی که دانش کار را دارند ولی مدیریت اجرایی خوبی ندارند و در نتیجه بهترین نتیجه را بدست نمی آورند.آنقدر که گاه در یک شرایط یکسان یک تولید کننده سود میکند و یک تولید کننده زیان.

 

2- فروشنده خوبی باشیم

اگر توان فروش محصول تولیدیمان را نداریم یعنی باید بیشتر در مورد پرورش فکر کنیم.چون اکثر سود پرورش مربوط به قیمت فروش است.

همچنین به میزانی تولید کنیم که میدانیم میتوانیم به بالاترین قیمت ممکن بفروش برسانیم.هرچند مجموعه سایت مینی سالن حمایت خرید تضمینی (البته با توجه به موقعیت چغرافیایی و تعداد پرورش) را برای راه افتادن اولیه افراد دارد ولی باید با پیشفرض فروش محصول توسط خودمان اقدام به پرورش نماییم.

در نظر بگیرید سه تولید کننده در روستایی هر روز 1000 تخم مرغ محلی تولید میکنند.شخص اول تخم مرغ خود را به مغازه دار به قیمت 300 تومان میفروشد و شخص دوم با بازاریابی بیشتر به مشتریان خود 350 تومان میفروشد و شخص سوم آنرا (با میانگین هزینه بسته بندی 50 تومان به ازای هر تخم مرغ ) بسته بندی کرده (بصورت مشاغل خانگی) و با قیمت 500 تومان به دست مشتریان خود میرساند.(تمام این اعداد بر اساس واقعیات بازار تخم مرغ محلی میباشد)

سود ماهانه شخص اول حدود 1.800.000 تومان است و سود ماهانه شخص دوم 3.300.000 تومان و شخص سوم حدود 6.300.000 تومان

این اختلاف فاحش فقط بخاطر شیوه فروش میباشد.

همچنین این از ویژگیهای تخم مرغ محلی (بر خلاف تخم مرغ صنعتی) میباشد که در یک زمان در مکانهای مختلف اختلاف قیمتهای زیادی میتواند وجود داشته باشد که به عرضه و تقاضای همان منطقه مربوط میشود.

 

3- کیفیت محصولاتمان بالا باشد.

مردم تخم مرغ محلی را برای کیفیت بالای آن و طعم خوب آن میخرند و مصرف کننده حرفه ای فرق بین آنها را تشخیص میدهد.پس برای داشتن مشتریان خوب و همیشه راضی که حاضر باشند بهای بالایی برای تخم مرغ تولیدی شما بپردازند باید کیفیت تخم مرغتان را با جیره خوب و آنهم با بهره مندی از علوفه ، گیاهان دارویی و ... (در این زمینه تحقیق زیاد و مشاوره از متخصص داشته باشید) بالا ببرید.

شخصی موفق است که به کیفیت فکر کند چون در این حوزه فقط کیفیت مطرح است.

 

دیدگاه‌ها   

+1 #3 جابر 1395-04-21 08:13
همیشه کیفیت بر کمیت امتیاز داره -ما ایرانیها باید با همت و پشتکارو با اتکا به دانش فنی تولید بتانیم منطقه خاور میانه رو از نظر تخم مرغ محلی در سلطه خودمون در بیاریم- مردم کشورهای مثل بحرین وعراق و کویت با اینکه در پول نفت غرقند ولی اصلا عرضه تولید ندارند و حتی نان رو هم وارد میکنن- بجای برندهای امریکایی و مکزیکی باید برندهای ایرانی توزیع کننده تخم مرغ در خاورمیانه باشند-
تقدیر تعبیر انسان عادیست
تغییر تدبیر انسان عالیست
نقل قول کردن | گزارش به مدیر
0 #2 اهورا 1395-02-09 07:12
سلام خدمت شما ، بنده 2تا سوال داشتم...واسه ایجاد سالن 1000 قطعه ای مرغ تخمگذار ، هزینه جیره و واکسیناسیونشون ماهانه حدودا چقدر تمام می شود؟
درصد ریسک مرگ و میرشون حدودا چقدر میشه؟
ممنون
*****************************
پاسخ:
سلام
هزینه جیره و واکسیناسیون ماهانه حدود 4200 تومان
درصد مرگ و میر هم 7درصد برای کل دوره پررورش از جوجگی در نظر بگیرید.
نقل قول کردن | گزارش به مدیر
0 #1 محمدرضا 1394-12-16 05:17
باسلام
شما نوشتید جیره خوب،اگر منظورتون همون جیره معمول است که سبزیجات در آن لحاظ نشده...پس چه جیره ای درست تراست؟چه سبزیجاتی باید اظافه شود؟
تشکر
*****************************
پاسخ:
سلام
جیره های آماده موجود در بازار دارای کیفیتهای بسیار متفاوتی هستند و باید تا آنجا که امکان دارد خودتون جیره رو درست کنید و یا از کیفیت مواد اولیه اش مطلع باشید.
در مورد افزودنی های جانبی هم کمی تحقیق کنید تا با دریایی از اطلاعات کیفیت تخم مرغ تولیدیتان را افزایش دهید
نقل قول کردن | گزارش به مدیر

نوشتن دیدگاه


GOTO_TOP