• شماره های مشاوره:

      09118928920

      09118928921

      09114861623

      شماره های ثابت:

      01152211494

      01152257055

      ساعات مشاوره: 9 صبح الی 5 عصر

» جدول دما و رطوبت دستگاه جوجه کشی مرغ ، بلدرچین و بوقلمون

جدول دما و رطوبت دستگاه جوجه کشی مرغ ، بلدرچین و بوقلمون

 

پرنده طول دوره جوجه کشی روز انتقال به هچر دما در ایام ستر رطوبت در ایام ستر دما در ایام هچر رطوبت در ایام هچر
مرغ 21 روز 18 37.7 60 37.2 70
بلدرچین 17 روز 14 37.7 65 37.2 75
بوقلمون 28 روز 24 38 60 37.5 70

دیدگاه‌ها   

0 #53 ارمین 1397-04-22 12:38
سلام من یک دستگاه جوجه کشی خانگی درست کردم دماش خوبه اما رطوبتش ۵۰ هست چه طور بیارمش بالا اخه ظرف اول ابی که گذاشته بودم کوچیک بود اما بزرگترش کردم ایا تاثیر داره؟ در ضمن اگه دمام میرفت بالا لامپو خاموش میکردم رطوبت میرفت بالا راهنماییتون چیه؟ ممنون میشم
******
پاسخ
سلام دوست عزیز
میزان آب ظرف را افزایش دهید و حدالامکان ظرف آب را زیر منبع نور قرار دهید در صورتی که رطوبت بالا نرفت میتونید از یک حوله خیس یا اسفنج در دستگاه استفاده کنید.
نقل قول کردن | گزارش به مدیر
0 #52 احمد 1397-04-21 09:02
به نقل از محمد:
سلام. ستر و هچر همزمان با توجه به دما و رطوبت متفاوت در هر یک، در یک دستگاه جوجه کشی چطور امکانپذیر می باشد؟!
******
پاسخ
سلام دوست عزیز
انجام عمل ستر و هچر توامان برای دستگاه جوجه کشی کوچک با ظرفیت کمتر از ۱۰۰ عدد به دلیل اینکه جنبه اقتصادی بالایی نداشته و بیشتر جهت آموزش و یا تفریح انجام می شود امری عادی است.
بعد از اتمام دوران ستری در سه روز آخر برای هچ شدن تخم ها دما و رطوبت را تغییر میدهید.


با عرض سلام خدمت شما. فکر کنم منظور این دوستمون قرار دادن تدریجی تخم ها در دستگاه بوده باشه که سوال بنده نیز هست. یعنی وقتی تخمهایی در حال ستر در یک دستگاه هستند همزمان تخمهایی در همان دستگاه وجود دارند که وارد مرحله هچر شده اند.
******
پاسخ
سلام دوست عزیز
در دستگاههایی که ستری و هچری در یک دستگاه انجام میشود بهتر است تخمها همزمان وارد شوند و باهم وارد دوره هچری شوند در غیر این صورت راندمان هچ شدن تخمها پایین میآید.
نقل قول کردن | گزارش به مدیر
0 #51 محمد 1397-04-18 04:40
به نقل از سعید:
سلام.من چرخش تخم مرغ هارو دستی انجام میدم ومجبورم درب دستگاه وباز کنم.تغییر دما زیاد نمیشه ولی تاچند دقیقه افت رطوبت پیدا میکنه تا دوباره نرمال بشه.نمیشه بعدش رطوبتو بالاتر ببرم جبران بشه؟
*******************
پاسخ
سلام دوست عزیز
میزان رطوبت باید در حد استاندارد تعیین شده باشد و باز و بسته کردن در دستگاه ممکن است درمیزان هچ شدن تخمها تاحدودی تاثیر بگذارد.


اگه واقعاً جوجه کشی تا این حد حساس هست که با باز کردن لحظه ای درب دستگاه و پایین آمدن چند دقیقه ای دما و رطوبت به مقدار کم باعث کاهش راندمان هچ می شود اونوقت در جوجه کشی طبیعی توسط مرغ باید هیچ کدام از تخم ها تبدیل به جوجه نشوند!
*****
پاسخ
سلام دوست عزیز
بله جوجه کشی به صورت طبیعی توسط مرغ مادر در صورتی بالاترین بازدهی را دارد که مرغ در طول 24 ساعت یک بار و برای چند دقیقه بلند شود و بلافاصله دوباره برگردد در غیر این صورت میزان هچ تخمها به خصوص در مرغهای مادرجوان بسیار پایین است.
نقل قول کردن | گزارش به مدیر
0 #50 محمد 1397-04-17 22:10
سلام. ستر و هچر همزمان با توجه به دما و رطوبت متفاوت در هر یک، در یک دستگاه جوجه کشی چطور امکانپذیر می باشد؟!
******
پاسخ
سلام دوست عزیز
انجام عمل ستر و هچر توامان برای دستگاه جوجه کشی کوچک با ظرفیت کمتر از ۱۰۰ عدد به دلیل اینکه جنبه اقتصادی بالایی نداشته و بیشتر جهت آموزش و یا تفریح انجام می شود امری عادی است.
بعد از اتمام دوران ستری در سه روز آخر برای هچ شدن تخم ها دما و رطوبت را تغییر میدهید.
نقل قول کردن | گزارش به مدیر
0 #49 محمد 1397-04-08 23:02
سلام خسته نباشید
دوست عزیز میخواستم از تخم مرغ شاخدار جوجه بکشم
چند روز داخل دستگاه بدارم و از چه موقعی زمان هچر رو شروع کنم
*****
پاسخ
سلام دوست عزیز
حیطه کاری ما مرغ های تخمگذار بومی است.
ولی دوره جوجه کشی مرغ شاخدار حداکثر 28 روزه اس که از روز 24 به هچر منتقل میشود.
نقل قول کردن | گزارش به مدیر
0 #48 محمد 1397-04-08 22:57
سلام وقتتون بخیر
عذر میخوام جناب
بنده واسه تخم مرغ
در زمان هچر رطوبت رو ۶۰ تنظیم کردم دوتا از جوجه ها فلج شدن باقیشون هم خیلی ریز هستن بخاطر رطوبت رو بالا نبردم ایجوری شده؟؟؟؟؟؟

*******
پاسخ
سلام دوست عزیز
بله. در ایام هچر رطوبت باید حتما 70 درصد باشه. دما هم باید 37.2 باشه
نقل قول کردن | گزارش به مدیر
0 #47 علی 1397-04-03 15:28
سلام استاد خسته نباشی .من امروز تخمه مرغ محلی گزاشتم تو دستگاه .دماش بین 37/3تا38بالا پاین میره .و رطوبتش 60تا62درسته فن همیشه روشنه ایا درسته
*******
پاسخ
سلام دوست عزیز
مشکلی نداره دمای مناسب دوره ستری 37.7 و رطوبت 60 درصده.
نقل قول کردن | گزارش به مدیر
0 #46 محمد امین 1397-04-03 10:30
سلام ببخشید دوران هچر و ستر یعنی چی
******
پاسخ
سلام دوست عزیز
دوره جوجه دراوری در مرغ بومی 21 روزاست که 18 روز اول که جوجه در تخم رشد میکند دوران ستری و سه روز آخر که آماده بیرون آمدن از تخم میشود دوره هچری میگویند.
نقل قول کردن | گزارش به مدیر
0 #45 حامد 1397-04-01 10:45
سلام من دستگاه جوجه کشی مشهد برق دارم رطوبت ش رو۶۲خوبه یانه
*******
پاسخ
سلام دوست عزیز
رطوبت در دوران ستری60درصد و در دوره هچری 70 درصد مناسب است.
نقل قول کردن | گزارش به مدیر
+1 #44 هاشم 1397-03-23 07:21
با سلام
ایا میشه دوره ستر وهچر(مرغ بومی) همزمان با یک دستگاه انجام داد.
**********************
پاسخ
سلام دوست عزیز
بله توجه داشته باشید دما و رطوبت در دوران هچر متفاوت می باشد در این دوران دما و رطوبت برای تخم نطفه دار مرغ به ترتیب برابر ۳۷.۲ و ۷0 درصد می باشد
نقل قول کردن | گزارش به مدیر

سوالتو از این قسمت بپرس


GOTO_TOP

 

راه های ارتباطی با ما:

    شماره مشاوره : 

 09114861623 و  ۰۹۱۱۸۹۲۸۹۲۰ و ۰۹۱۱۸۹۲۸۹۲۱

(پاسخگویی مشاوره فقط در ساعات 9 الی 15 هر روز (بجز ایام تعطیل))

 

   شماره ثبت سفارش و ثبت نام در دوره آموزشی:

 01152211494  و 09114861623  و ۰۹۱۱۸۹۲۸۹۲۱(پاسخگویی 9 الی 14)

 

    ایمیل:     info@minisalon.ir 

 

 تلگرام:    09114861623 و  ۰۹۱۱۸۹۲۸۹۲۰ و ۰۹۱۱۸۹۲۸۹۲۱

 

 

آدرس:

 آدرس دفتر مشاوره :   مازندران - چالوس - بلوار امام رضا - جنب ترمینال شهسوار - ساختمان دریا (فقط با هماهنگی قبلی) 

 آدرس مزرعه تحویل جوجه و  نیمچه مرغ: تهران (یکروزه) و همدان(یکروزه و نیمچه)

 آدرس مزرعه گوسفند چندقلوزا و شیری: همدان ، مرکز تحقیقات سازمان جهاد

 آدرس آزمایشگاه تولید جنین گوسفند چندقلوزا و شیری: همدان ، مرکز تحقیقات سازمان جهاد

 آدرس مزرعه الاغ شیری: فارس ، خرامه

آدرس دفتر کارگاه تولید تجهیزات مرغداری: مازندران ، بابل، جاده قدیم آمل به بابل ، خشرودپی (فقط با هماهنگی قبلی)